Servicii rapide si sigure

Pentru orice fel de transport

Transport marfa

Din anul 2008 - de la infiintarea firmei -si pana in prezent ne-am dezvoltam serviciile astfel incatclientii nostri sa fie satisfacuti iar noisa ramanem competitivi pe piata. Asa cum clientii nostri conteaza pe noi atunci cand apeleaza la serviciile noastre de transport marfa, si noi tinem cont de parea clientilor, fiind in permanenta atenti la feedback-ul din partea lor, gata oricand sa ne imbunatatim serviciile, daca este cazul, sau sa ne bucuram atunci cand clientii nostri sunt multumiti de munca noastra si ne recomanda mai departe.

Daca doriti sa apelati la o firma specializata, cu experienta in transportul national si internationalsi dotata cu cele mai performante echipamente, clientii nostri va pot confirma ca suntem un partener de incredere, dornici sa venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra. Oferta noastra este flexibila, poate fi adaptata in functie de nevoile fiecarui client. Apeland la serviciile noastre de transport marfa, beneficiati de servicii personalizate, asigurandu-ne ca marfa dumneavoasta va ajungecat mai rapid la destinatie, in cele mai bune conditii si la un pret avantajos.

Puteti conta pe noi in ceea ce priveste...

Rapiditatealivrarii

Pentru ca marfa dumneavoastra sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp, ne asiguram ca transportul este optimizat si fluidizat pe rutele alese prin ocolirea traficului aglomerat din localitatile in care acest acest lucru devine un impediment. Echipa noastra de profesionisti, cu ajutorul dispozitivelor performante de localizare, se ocupa in permanenta de gestionarea transportului la cele mai inalte standarde.

Siguranta bunurilor dumneavoastra

Indiferent unde doriti sa fie livrata marfa, noi va punem la dispozitie serviciile noastre de incredere, monitorizate in permanenta de echipa noastra de profesionisti pentru ca marfa dumneavoastra sa ajunga in siguranta la destinatie. Marfa dumneavoastra este asigurata pe tot parcursul serviciilor de transport marfa iar in cazul in care se intampla ceva cu bunurile dumneavoastra, veti fi despagubit.

Transport de cea mai inalta calitate

Parcul nostru auto cuprinde masini performante - autoutilitare carosate si dube - marcaMercedes Sprinter, cu o capacitate utila de 1700 kg pana la o capacitate maxim autorizata de 3500 kg, un volum de 14 metri cubi, o inaltime maxima de 180 cm si o lungime de maxim 420 cm.Pentru ca punem pret pe calitatea echipamentelor noastre pentru a va oferi servicii de transport marfa la cele mai inalte standarde, folosim intotdeauna piese de schimb originale, montate de dealeri si service-uri autorizate pentru masinile pe care le punem la dispozitia dumneavoastra. Rutele pe care le alegem sunt in special autostrazile nou construite fara denivelari sau trafic aglomerat chiar daca traseul poate fi mai lung decat cel stabilit initial. Prima noastra grija este ca marfa dumneavoastra sa ajunga la destinatie intacta, exact asa cum se afla inainte de a fi ridicata.

Fiabilitate

Scopul nostru este sa va oferim servicii care raspund asteptarilor dumneavoastra si le depasesc daca este posibil, pentru ca satisfactia clientilor nostri are intotdeauna prioritate. De aceea, verificam constant daca serviciile de transport marfape care vi le punem la dispozitie sunt adaptate cerintelor si necesitatilor dumneavoastra. In prezent ne bucuram de aprecierea clientilor nostri privind conditiile de transport, timpul de livrare si costurile.