Servicii rapide si sigure

Pentru orice fel de transport

Transport extern

Oferim servicii de transport extern in tarile din Uniunea Europeana, la cele mai inalte standarde. In decursul celor peste 8 ani de experienta, printre tarile in care am avut transporturi se numara Franta, Elvetia, Germania, Italia, Ungaria, Austria, Belgia, Olanda, s.a. Chiar daca este vorba de distantemari, ne asiguram ca bunurile dumneavoastra ajung in cel mai scurt timp la destinatie, in siguranta si la costuri reduse.Pentru ca avem parteneri si subcontractori cu experienta in domeniu atat la nivel intern, cat si la nivel extern, ne permitem sa ne mentinem serviciile la cele mai inalte standarde internationale si la preturi accesibile. De asemenea, va oferim servicii personalizate pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de preturi competitive atat pe plan intern, cat si pe plan extern.

Apeland la serviciile noastre, va punem la dispozitie...

Un parc auto cu masini performante

Cu un parc auto utilat la cele mai inalte standarde, masinile noastre sunt adaptate transportului extern asa ca puteti sta fara griji in ceea ce priveste livrarea bunurilor dumneavoastra. Parcul nostru auto cuprinde masini marca Mercedes Sprinter, autoutilitare carosate si dube, prevazute si pentru transportul de confectii pe umerase. Autoutilitare noastre sunt destinate atat transportului de marfa, cat si transportului de confectii pe umerase. Avem o capacitate utilizabila de 1700 kgpana la o capacitate maxim autorizata de 3500 kg, un volum de 14 metri cubi, o inaltime maxima de 180 cm si o lungime de maxim 420 cm.

Pentru ca transporturile pe care le efectuam sa decurga in deplina siguranta ne asiguram ca autoutilitarele noastre specializate au reviziile la zi. Folosim intotdeauna piese de schimb originale montate de dealeri si service-uri autorizate pentru autovehicule pe care vi le punem la dispozitie. Asadar, puteti conta pe noi in privinta unor servicii de transport extern rapide si sigure, adaptate standardelor internationale de calitate.

Respectarea normelor internationale de calitate

Datorita vastei noastre experiente privind transportul extern, ne asiguram ca trecerea la granita se face rapid, fara probleme si fara timp pierdut. Pentru ca ne luam toate masurile de precautie, serviciile noastre respecta toate normele de siguranta din cadrul Uniunii Europene. De asemenea, suntem la curent cu orice modificare care apare in regulamentele privind transportul international si ne conformam acesteia in cel mai scurt timp posibil. Prima noastre grija este ca bunurile dumneavoastra sa ajunga fara probleme la destinatie, oriunde in tarile din Uniunea Europeana. Pentru a ne asigura ca serviciile noastre de transport externse desfasoara in cele mai bune conditii, inainte de incarcarea si transportul marfurilor, verificam starea acestora, efectuand un inventar prealabil.

Sisteme de localizare performante

Soferii nostri experimentati dispun de cele mai performate sisteme de localizare, avandgrija sa transporte marfurile pe cele mai scurte si sigure rute. Dispunem de cele mai noi harti pentru sistemele noastre de localizare si astfel suntem in permanenta instiintati in privinta oricaror modificari ce pot aparea pe traseu. Rutele pe care le alegem sunt in special autostrazile nou construite fara denivelari sau trafic aglomerat. In ceea ce priveste serviciile de transport extern pe care vi le oferim, datorita fiabilitatii rutelor europenesi vehiculelor noastre performante, livrarea coletelor dumneavoastra se face in cel mai scurt timp posibil.