Servicii rapide si sigure

Pentru orice fel de transport

Servicii de transport

Va oferim o gama variata de servicii de transport pentru marfa, confectii, mobila atat pe plan intern, cat si extern in tarile din Uniunea Europeana. Pentru ca satisfactia clientilor nostri are intotdeauna prioritate, serviciilepe care vi le oferim pun necesitatile dumneavoastra pe primul loc, asigurandu-va livrari rapide, sigure si costuri optime. Viziunea nostra pe termen lung presupune stabilirea unor parteneriate durabile, bazate pe respect reciproc si incredere. Va asiguram ca marfa dumneavoasta va ajunge la destinatie in cele mai bune conditii, la un pret avantajos. Pentru ca vrem sa va oferim o experienta cat mai placuta, avem grija sa ne mentinem o gama de servicii de transport la cele mai inalte standarde de calitate.Din acest motiv avem parteneriate pe termen lung cu clientii nostri, care ne recomanda mai departe. Cu un portofoliu complet de servicii in ceea ce privestetransportul rutier, o echipă de profesioniști si echipamente performante, puteti conta oricand pe noi.

Echipa noastra

Serviciilepe care le punem la dispozitie se dezvoltă odată cu necesitățiile si cerintele cliențiilor nostri. De aceea, suntem receptivi la parerile din partea clientilor nostri. Asa cum acestia conteaza pe noi cand vine vorba de transport, si noi contam pe parerea lor pentru a ne imbunatati serviciile. Asadar, tinem cont de orice sesizare pentru a va putea oferii cele mai bune servicii de transport. In functie de nevoile dumneavoastra va punem la dispozitie echipa noastra de specilisti cu experientain operatiunile de incarcare, descarcare si transport. Pentru ca suntem pasionati de ceea ce facem, abordam fiecare cerere ca pe o noua provocare si incercam sa fim cat mai buni.

De-a lungul experientei noastre, am constatat ca grija pe care o avem pentru membrii echipei se transfera catre grija pentru clientii nostri. Astfel, tratam fiecare membru al echipei cu respect si incredere, relatie care se reflecta si asupra relatiilor cu clientii nostri. Asadar, atunci cand contactati reprezentantii Marveli Trans, veti beneficia de servicii de transport oferite de un oameni dedicati, pasionati de activitatea lor si pregatiti sa raspunda solicitarilor dumneavoastra cu seriozitate si promtitudine.

Parcul nostru auto

Alegand pachetul nostru de servicii,marfa dumneavoastra va fi transportata cu autoutilitarele noastre performante, marca Mercedes Sprinter, destinate atat transportului de marfa, cat si transportului de confectii pe umerase. Dispunem de o capacitate utilizabila de 1700 kg pana la o capacitate maxim autorizata de 3500 kg, un volum de 14 metri cubi, o inaltime maxima de 180 cm si o lungime de maxim 420 cm.Cu o experienta de peste 8 ani atat in transportul intern, cat si in cel extern,suntem un partener de increderepe care puteti conta oricand. Pentru ca transporturile pe care le efectuam sa decurga in deplina siguranta ne asiguram ca autoutilitarele pe care vi le punem la dispozitie au reviziile la zi. Punem pret pe calitatea serviciilor de transport pe care vi le oferim, motiv pentru care folosim intotdeauna piese de schimb originale, montate de dealeri si service-uri autorizate.

Modalitatea prin care puteti apela la serviciile noastre este foarte simpla. Pentru a ne transmite o comanda, ne puteti contacta atat la numerele de telefon afisate pe site, cat si completand formularul de comenzi online. Vom raspunde solicitarii dumneavostra cu promptitudine, in mai putin de 24 de ore.