Servicii rapide si sigure

Pentru orice fel de transport

Cine suntem noi...

Suntem o firma de transportcu domeniul principal de activitate trasnportul terestru de marfuri.

Parcul nostru auto are in componenta sa autoutilitare destinate transportului de confectii pe umerase si transport marfa cu o capacitate utilizabila de 1700 kg pana la o capacitate maxim autorizata de 3500 kg, un volum de 14 metri cubi, o inaltime maxima de 180 cm si o lungime de maxim 420 cm. Soferii nostri sunt echipati cu cele mai performante echipamente de pe piata. Astfel, apeland la serviciile noastre, veti intra in contact cu echipa noastra motivata si experimentata, dotata cu cele mai nou-aparute sisteme de localizare si mecanisme speciale de prindere pentru diverse tipuri de marfuri sau confectii, asigurandu-va un transport rapid si sigur. Suntem o firma de transport cu sediul in Bucuresti dar efectuam transporturi atat pe teritoriul Romaniei, cat si in tarile din Uniunea Europeana.

Transportul terestru este unul dintre cele mai vechi metode de transport marfa si este unul dintre cele mai eficiente in acest domeniu. De-a lungul timpului, vehiculele utilizate pentru transportul de marfa precum – camioane, masini, dube - au fost imbunatatite cu ajutorul diverselor tipuri de tehnologiilor. In prezent aceste masini de transport sunt prevazute cu suspensii si frane speciale, sisteme de prindere si de asigurare a marfii in cazul unui drum denivelat sau a socurilor nedorite in timpul transportului. Gestionarea transporturilor se ocpupa in special de buna optimizare si fluidizare in ceea ce priveste rutele alese si ocolirea traficului aglomerat in localitatile unde acest lucru devine o problema. Daca doriti sa colaborati cu o firma de transport care este adaptata noilor evolutii tehnologice in ceea ce priveste transportul terestru, noi va oferim cu o gama de servicii la un nivel profesional pentru ca dumneavoastra sa fiti multumit si sa nu aveti grija marfii pe parcursul transportului.

Pentru ca transporturile pe care le efectuam sa decurga in deplina siguranta, ne asiguram ca autoutilitarele noastre specializate au reviziile la zi. De aceea folosim intotdeauna piese de schimb originale, montate de dealeri si service-uri autorizate pentru aceste tipuri de autovehicule. De asemenea, stim cat de importanta este punctualitatea cand vine vorba despre livrarea coletelor dumneavoastra. Asadar, puteti conta pe noi, o firma de transport care pune calitatea si eficienta serviciilor prestate pe primul loc. Rutele pe care le alegem sunt in special autostrazile nou construite fara denivelari sau trafic aglomerat, chiar daca traseul poate fi unul mai lung decat cel stabilit initial. Prima noastra grija este ca marfa dumneavoastra sa ajunga la destinatie intacta, asa cum se afla inainte de a fipreluata. Asiguram contracte pe termen lung sau pe termen scurt cu clauze stabilite cu acordul ambelor parti, transportator si beneficiar. Romania si tarile invecinate fac parte din zona de activitate in care oferim serviciile de transport marfa sau transport confectii pe umerase.

Va punem la dispozitie o echipa bine-pregatita de soferi cu experienta, care au grija ca transportul marfii dumneavoastra sa se desfasoare in deplina siguranta. Cu o experienta de pe peste 8 ani in domeniu si cu o echipa de profesionisti, suntem o firma de transport care ofera servicii la cele mai inalte standarde de calitate pentru marfuri, mobila si confectii. Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site sau sa completati formularul online!